rafting
bergwandelen
canyoning

Lekker actief in de Pyreneeën. Ook in kleine groepen

Heerlijk op ons terras genieten van een wijntje en de alles overheersende rust! Dat is pas vakantie! Maar het kan ook anders, bijvoorbeeld actief! De Pyreneeën zijn een waar mekka voor mensen die ook op een andere manier van de streek willen genieten. In de omgeving kan men eindeloos en onbeperkt wandelen en vele PR's en GR's doorkruisen de Ribagorza. Bruisende rivieren bieden een veelzijdig aanbod aan outdoor mogelijkheden zoals rafting, paddlesurf en canyoning. In de winter kan men skiën, snowboarden en langlaufen. Paardrijden, parapenten, mountainbiking....

Bij ons kan het allemaal, zowel individueel als in groepen en indien gewenst onder professionele begeleiding! En wat dacht u van een weekje culinair of cultureel in groepsverband? Zelfs een taalcursus behoort tot de mogelijkheden!


Pasarelas del Mont Rebei
parapenting
kayaking

Eindeloos berg wandelen en uitdagende outdoor 

Oneindig wandelen in de Ribagorza met ons B&B als comfortabele uitvalsbasis. Niet alleen voor de ervaren bergwandelaar maar zeker ook voor de beginner en de minder geoefende wandelaar is er volop keuze. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan landkaarten, wandelgidsen, (GPS)routes en documentatie voor u beschikbaar. Indien gewenst helpen wij u aan ideeën en een routeplanning, tenslotte hebben wij alle aanwezige routes ook zelf gelopen. 's Ochtends aan het ontbijt staat uw lunchpakket reeds klaar als u dat wenst. U neemt gewoon de route van uw keuze uit de wandelklappers mee en gaat op pad. Bij terugkomst lekker op het terras met de andere gasten; een koud drankje, napraten en de gemaakte foto's bekijken. 's Avonds wordt er lekker voor u gekookt en moe maar voldaan kijkt u terug op wéér een mooie en spectaculaire wandeldag. KLIK: INFOBLAD WANDELEN.

Het landschap leent zich bij uitstek voor het beoefenen van allerlei outdoor en buitensportactiviteiten. Op en in het water, op het land en zelfs in de lucht kan men zijn energie kwijt en op zoek naar die stoot adrenaline. Wij hebben een samenwerkingsverband met de professionals van Sin Fronteras in het nabij gelegen Campo. Het aanbod in activiteiten is groot en gevarieerd. Canyoning, rafting, paddlesurf. Maar ook parapenting, via ferrata en bestijgingen van bergtoppen behoort tot de mogelijkheden. In veel gevallen kan men een keuze maken wat betreft moeilijkheidsgraad en tijdsduur van de activiteiten. Men kan kiezen voor losse dagdelen of meerdere activiteiten in één pakket kiezen, hetgeen flinke kortingen voor uw portemonnee oplevert. Wij zijn de tussenpersonen tussen Sin Fronteras en uw uitdagingen! KLIK: INFOBLAD OUTDOOR.


motorgroepen
bijencursus
wandelgroepen
vogelaars en natuurliefhebbers

Casa Álamos, ook in groepsverband

Ons huis is uitermate geschikt om kleine groepen (minimaal 4 en maximaal 8 personen) te huisvesten. Wandelgroepen, motorclubs, fietsclubs, vriendengroepen, bedrijfsuitjes, natuurliefhebbers en familiegroepen. Wij kunnen u kennis laten maken met echt alle aspecten van de Ribagorza. Een weekje culinair, cultuur, natuur, wandelen, outdoor, geologie of gewoon lekker anders? Zelfs een cursus Spaans behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt het allemaal zelf, alles kan! U kunt met eigen vervoer naar Spanje komen maar wij kunnen ook voor vervoer zorgen, inclusief ophalen en wegbrengen van en naar de luchthaven. Als u kiest voor de gezelligheid in ons huis en onze eigen kookkunsten stellen we dat zeer op prijs maar het “buiten de deur” eten willen we ook graag voor u regelen. Als u overweegt om met een groep uw vakantie in Visalibons te komen vieren, neem dan tijdig contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij maken dan een passende en prijstechnisch gunstige offerte voor uw gezelschap.

KLIK: INFOBLAD VAKANTIE